Minikraan Machinist Boorploeg

Minikraan Machinist Boorploeg

De IJB Groep is de partner voor funderingsconstructies die alle zorg uit handen neemt. Eén verantwoordelijke, en dus één aanspreekpunt, voor het gehele traject van sonderen, adviseren, construeren, produceren tot en met realiseren. De veelzijdigheid van de IJB Groep omvat ook het funderen door middel van mortelschroefpalen door onze specialist Altenburg Funderingstechniek. Ter aanvulling van ons funderingsteam zijn wij op zoek naar een enthousiaste, fulltime (40 uur) 

Minikraan Machinist Boorploeg M/V

deze functie werk je op de bouwplaats intensief samen met de machinist en andere collega’s. Je zorgt dat de boorstelling optimaal kan functioneren en bent nauw betrokken bij het produceren van in de grond gevormde palen. Daarbij ben je verantwoordelijk voor de uitkomende boorgrond en draag je met je collega’s de verantwoording voor de veiligheid tijdens transport en loswerkzaamheden van de stelling en toebehoren.

Wij vragen:
• VMBO werk- en denkniveau (technische- en vakinhoudelijke opleiding)
• in het bezit van een diploma voor de bediening van een minikraan
• in het bezit van een geldig VCA en BHV diploma, of de bereidheid deze te behalen
• de bereidheid om buiten normale dagdiensten werkzaamheden te verrichten en/of te overnachten

Wij bieden:
• afwisselende werkzaamheden met ruimte voor ideeën en eigen inbreng
• ruimte voor ontwikkeling, groei en specialisatie
• een prettige werksfeer in een professioneel en dynamisch bedrijf
• een fulltime dienstverband

Bij de IJB Groep vinden we het belangrijk dat je gezond, veilig en prettig je werk kunt doen. Dat betekent dat we omzien naar elkaar en ook dat je bij ons de kans krijgt jezelf te ontwikkelen. Verder vinden we het belangrijk jouw meningen, ervaringen en ideeën te horen. Tegelijk verwachten we van jou dat jij je collegiaal opstelt en dat je met ons meedoet in onze ambitie om goed voor onze omgeving en ons milieu te zorgen.

Zin in deze uitdaging en mogelijkheden? Richt dan je sollicitatie en CV voor 15 juni a.s. aan: IJB Groep, Postbus 210, 8530 AE Lemmer t.a.v. de afdeling P&O, of mail naar PenO@ijbgroep.nl. Neem bij vragen contact op met Alwin Minks op tel. 06 31 67 03 39 of kijk op ijbgroep.nl

≪ Terug naar de vorige pagina